Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Δελεαστικό πρόγραμμα service, Honda Jazz μοντέλο 2002-2008

Είστε ένας/μία από τους πολλούς κατόχους του μικρού και πλέον αξιόπιστου μοντέλου της Honda; Μήπως το αγαπημένο σας Jazz μοντέλο 2002-2008 χρειάζεται λίγη φροντίδα;
Τώρα που ήδη… μυρίζει καλοκαίρι και στο μυαλό όλων είναι οι εκτός πόλης διαδρομές και τα ταξίδια, είναι η ιδανική στιγμή να συντηρήσετε με τον καλύτερο τρόπο το αυτοκινήτου σας. Ελάτε με το αγαπημένο σας Jazz στα καταστήματα του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Honda και εκμεταλλευτείτε το δελεαστικό πρόγραμμα service που σας προσφέρουν στην προτεινόμενη μέγιστη λιανική τιμή των €130*

Το service περιλαμβάνει:
 •  Ετήσιες εργασίες συντήρησης
 • Aλλαγή λαδιών με γνήσια λιπαντικά Honda
 • Αλλαγή φίλτρου λαδιού
 • Αλλαγή φίλτρου καμπίνας και
 • Αλλαγή φίλτρου αέρα
Έτσι είστε διπλά κερδισμένοι. Και γιατί εμπιστεύεστε το αυτοκίνητό σας σε αυτούς που… το ξέρουν καλύτερα και γιατί τιμή σαν και αυτή θα δυσκολευτείτε να βρείτε.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα service θα διαρκέσει μέχρι 31 Αυγούστου 2011 κι αντανακλά τη δέσμευση της Γενικής Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ επίσημου εισαγωγέα αυτοκινήτων Honda και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη για τη διαρκή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και μετά την πώληση.


* Η τελική τιμή ορίζεται από τα μέλη του Επισήμου Δικτύου και περιλαμβάνει ΦΠΑ. Η ενέργεια αυτή υποστηρίζεται από όλα/μερικά μέλη του Επίσημου Δικτύου.

2 σχόλια:

 1. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ- ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ HONDA ΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ SERVIS.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. H ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2012;;;;;;
  ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή